Scroll down

Serveis

La Federació Catalana de Cineclubs treballa i ofereix els seus serveis als cineclubs i entitats sense ànim de lucre que organitzen activitats al voltant del cinema.

ASSESSORAMENT
Per qualsevol consulta sobre com constituir-se com a cineclub o qualsevol pregunta a l’hora d’informar-vos sobre els drets d’exhibició pública o que s’ha de fer per exhibir pel·lícules, contacteu amb nosaltres. Disposem d’una finestreta virtual oberta per poder reunir-nos i aclarir tots els dubtes que tingueu.

GESTIÓ DE PEL·LÍCULES
Si voleu projectar cinema en qualsevol format, la FCC gestiona l’autorització dels drets d’exhibició pública necessaris per a la projecció (sempre en l’àmbit del circuit cultural i/o “non theatrical”).

Podem fer la recerca dels títols que us interessin o també muntar-vos cicles temàtics (cinema d’autor, infantil, de gènere, social, clàssics, cinema i literatura, cinema i cuina, etc…).

CICLES
La FCC treballa amb molts cineclubs, ajuntaments, centres cívics,… programant cicles de cinema sobre diferents temàtiques. Truqueu-nos i us podrem ajudar a confeccionar el vostre cicle

ESPECIALISTES

Disposem d’una àmplia agenda de persones especialitzades per presentar pel·lícules, moderar cinefòrums, donar xerrades, tallers, cursos,…