Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Festivals :: JA TENIM LES BASES DEL CORRECURTS 2016!! CINECLUB VUIT I MIG DE CASSÁ DE LA SELVA

Titular notícies

JA TENIM LES BASES DEL CORRECURTS 2016!! CINECLUB VUIT I MIG DE CASSÁ DE LA SELVA

Dilluns 14 Desembre 2015

BASES CORRECURTS 2016

1. El XII concurs Correcurts 2016 està inclòs en les activitats conjuntes de la MACCA 2016 (Mostra d´Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva), que tindrà lloc del 12 al 14 de febrer de 2016.
2. Pot participar-hi qualsevol persona o grup amb inscripció prèvia. Per inscriure’s cal trucar al telèfon 649 220 843 o enviar un correu electrònic a info@vuitmig.com o cbrucet@yahoo.es indicant el nom, adreça i telèfon.
3. El període d’inscripció finalitzarà el dia 12 de febrer de 2016.
4. Una vegada inscrits, els participants s’hauran de presentar el dissabte dia 12 de febrer, de 9 a 11 del matí al Centre Recreatiu (plaça de la Coma, 11, Cassà de la Selva, Gironès), per confirmar la participació i recollir l’objecte que ha d’aparèixer al Correcurt.
5. Cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per al rodatge.
6. Els participants disposaran de 24 hores per a rodar i muntar (si escau) un film d’una durada màxima de 2 minuts inclosos els crèdits.
7. El tema dels Correcurts és lliure, tot i que hauran de ser filmats dins el terme municipal de Cassà de la Selva en el cas de les escenes exteriors. A més, l’organització facilitarà als participants un element o motiu que haurà de ser present a la història. El motiu podrà ser protagonista o no, però haurà de tenir una relació directa amb el film, ja sigui a través del guió o de les imatges. El film podrà ser manipulat de forma digital o informàtica.
8. El Correcurt s’haurà d’entregar el diumenge 14 de febrer de 9 a 11 del matí al Centre Recreatiu (plaça de la Coma, 11, Cassà de la Selva, Gironès). Els formats admesos són arxius informàtics .mp4 i .h264 a 720P.
9. En funció dels Correcurts presentats, es podrà realitzar una selecció prèvia de les obres.
10. Els Correcurts seleccionats es podran veure el mateix dia 14 a partir de les 7 de la tarda a la sala del Centre Recreatiu.
11. Els Correcurts guanyadors es donaran a conèixer un cop finalitzada la pro- - 2 - jecció.
12. Els arxius i dvd’s de les obres presentades romandran a l’arxiu de l’organització.
13. L’organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o de la cultura.
14. Les decisions del jurat seran inapel·lables.
15. El premi al millor Correcurt serà de 500 €, el segon, de 200 €, i el tercer premi, de 100 €. Hi haurà trofeus per al millor guió, per a la millor interpretació i un premi del públic que serà escollit per votació popular. També hi haurà el Premi MIQUEL PORTER I MOIX de 200 € atorgat per un jurat format per 3 cineclubistes catalans.
16. Els Correcurts seleccionats, ja sigui en la seva totalitat o no, podran ser utilitzats per a la difusió de la mostra als mitjans de comunicació. També podran ser projectats en altres activitats organitzades pel Cineclub 8 ½.
 17. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les seves bases.

Més info a la plana del cineclubÚltimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016