Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Premis Jose Maria Nunes de la Federació Catalana de Cineclubs

Titular notícies

Premis Jose Maria Nunes de la Federació Catalana de Cineclubs

Divendres 25 Setembre 2020

Els premis Jose Maria Nunes que organitza la Federació catalana de cineclubs s'atorguen des de 2011 i reconeixen la tasca dels cineclubs i les seves activitats així com el cinema català i persones i entitats especialment relacionades amb el moviment cineclubista. Aquests premis s’anomenen Jose Maria Nunes en honor de l’intrèpid cineasta de Barcelona, que va construir tota la seva filmografia al marge de la comercialitat i a contracorrent de modes i convencions, encaixant perfectament la tasca del cineclubisme català en els seus ja més de 80 anys d’història. El seu cinema va trobar en els cineclubs el seu lloc natural d’exhibició. 


Més, sobre...: josep maria nunes
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016