Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Col·laboració amb el Festival REC de Tarragona

Titular notícies

Col·laboració amb el Festival REC de Tarragona

Divendres 3 Maig 2019

La Federació catalana de cineclubs enceta una nova col•laboració amb el REC, Festival Internacional de Tarragona per tal de posar a l'abast dels cineclubs federats títols del Festival.
 
El REC Festival Internacional de Tarragona, arriba enguany a la seva dinovena edició com un dels referents del cinema independent i de nous autors, i vol potenciar el seu "REC On Tour" que du diverses de les pel·lícules que han passat pel festival els últims anys, en unes condicions molt favorables per als cineclubs.
 
Entre d'altres títols es podran escollir les últimes guanyadores del Premi del Públic, com LA MANO INVISIBLE (un dels films espanyols amb més projeccions-forum i presència internacional dels últims anys), MATAR A JESÚS (Film colombià guanyadora de a San Sebastian, Secció Nuev@s Realitzador@s), o LITTLE TICKLES (Estrenada a Cannes, i Guanyadora també del Premi del Públic del Festival de Cinema Francés de Barcelona), a més d'altres títols. Totes pel·lícules on es marca l'atreviment dels nous autoris, però també molt accessibles per al públic.
 
Com a novetat, enguany també es podran escollir pel·lícules familiars, procedents del Projecte Europeu WRAP! que selecciona algunes de les millors pel·lícules infantils i juvenils del continent, i totes es presenten amb un quadern educatiu per a poder treballar els diversos valors dels films. Entre d'altres, es podrà comptar amb MICROBE I GASOIL (l'última aproximació de Michel Gondry a l'únivers adolescent), LA SORT AFAVOREIX ELS VALENTS (Estrenada a Berlin, i presentada a "La Filmoteca per a les Escoles", de la Filmoteca de Catalunya), o LA FUGA (film italià, nominada als Young Awards de l'Acadèmia Europea de Cinema)
 
Formats :Totes les pel·lícules estan disponibles en DCP, BluRay i DVD, en VOSE i VOSCAT, i es posaran links de visionat a disposició per als programadors dels cineclubs. 
 
Calendari de projeccions: des de principis d'octubre i durant tot l'últim trimestre de 2019.
 
Límit de tres projeccions per cada entitat.
 
En cas que algun cineclub vulgui presentar més títols, o organitzar alguna presentació especial, es podria estudiar en cada cas.
 
Ara no necessitem dates o títols escollits però si que aniria molt bé conèixer la vostra disponibilitat i interés per fer una previsió que ens demanen des del REC
 
Si teniu cap dubte o voleu més informació, em podeu fer arribar un mail
 

.

Més, sobre...: rec
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016