Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Premis Jose Maria Nunes de la FCC 2018

Titular notícies

Premis Jose Maria Nunes de la FCC 2018

Divendres 5 Octubre 2018

Dimarts 2 d'octubre es va inaugurar la 5a SETMANA DEL CINECLUBISME CATALÀ a la Filmoteca de Catalunya amb l'entrega dels Premis Jose Maria Nunes i la pre-estrena del documental "Miquel Porter i Moix: La república de la llibertat i el bon humor" Paco Poch Cinema

Els guanyadors dels premis van estar el Cineclub Diòptria de Figueres, L'Alternativa, Festival de Cine Independiente de Barcelona i la pel•lícula catalana ESTIU 1993, Inicia Films

Després de gaudir del documental sobre en Miquel Porter i apropiant-nos del que en Miquel va reivindicar com el més important, pensem que el sentiment que ens va unir aquest vespre va ser l'AMOR. L'amor al cinema, l'amor a la gent.

Per això GRÀCIES a tots-es els que ens vau acompanyar en aquesta tarda tan especial, GRÀCIES a totes les persones i institucions que ens han ajudat a organitzar-ho, GRÀCIES a la Distribuidora Avalon per patrocinar el Premi al Fet Cineclubista i GRÀCIES a tot l'equip de la Filmoteca de Catalunya per fer-nos sentir sempre tan ben acollits

I no oblideu quei seguim amb la 5a SETMANA DEL CINECLUBISME CATALÀ a la seu de la Filmoteca aquesta setmana.

 

.

Més, sobre...: setmana dels cineclubs
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016