Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Programació Cineclub Manresa Setembre - Novembre 2018

Titular notícies

Programació Cineclub Manresa Setembre - Novembre 2018

Dissabte 15 Setembre 2018

França, Espanya, Catalunya, Estats Units, Bulgària, Àustria, Alemanya, Regne Unit, Portugal, Hongria i Rússia. Tots aquests països passaran per Manresa durant els mesos de setembre, octubre i novembre. I ho faran a través de la programació estable del Cineclub, que durant aquest trimestre portarà a l'Espai Plana de l'Om un total de disset pel·lícules, tres de les quals s'emmarcaran dins del cicle El Documental del Mes; una en el marc dels actes de l'Ecoviure; tres en el cicle Perles de l'Est; una en el sí del programa del Tocats de Lletra; dues en la Mostra de Films de Dones, i una en la Mostra de Cinema Espiritual.Més, sobre...: cineclub manresa
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016