Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Nova programació de Cineclub Vic + Bases Julius

Titular notícies

Nova programació de Cineclub Vic + Bases Julius

Dilluns 2 Abril 2018

Cineclub Vic comença demà una nova programació de cinema que ens portarà fins el mes de juny, amb 16 propostes per dimarts, dijous i diumenge. Un cicle marcat per múltiples col·laboracions amb festivals, associacions i col·lectius diversos que conformen una programació diversa i inèdita.

A continuació us mostrem les sessions del mes d'abril, podeu consultar tota la programació al web de cineclub vic.

D'altra banda, s'han presentat les bases del Concurs de curtmetratges Julius 2018. El passat dimarts 24 es va fer la projecció de La nit dels morts vivents, tema obligatori d'aquesta edició del certàmen. Podeu consultar les bases al web festivaljulius.com

Muchos hijos, un mono y un castillo. 
Dimarts, 3 d'abril. 21.30 h
Un dels fenòmens del cinema espanyol de l'any, guanyadora del Goya al millor documental. L’actor Gustavo Salmerón debuta com a director amb un divertit retrat de la seva pròpia mare, després de gravar-la durant 14 anys. Un personatge únic, extravagant i divertit, que torna a demostrar que la realitat supera la ficció.
Més informació

Dessine-moi un Chamois
Cineclub Xic. Diumenge, 8 d'abril. 17 h
En Colin té 9 anys i va a veure els seus avis, cineastes especialitzats en films d’animals. Comença per un llarg viatge de coneixement al Parc Nacional del Grand Paradís, una altra escola, on aprèn a fer-se discret, reconèixer les traces, caminar amb grampons o bivaquejar per descobrir els animals que hi viuen. Guanyadora del Gran Premi Vila de Torelló al Festival BBVA de cinema de muntanya de Torelló.

Gook
Route 66 - Festival Americana. 
Dimarts, 10 d'abril. 21.30 h
Iniciem col·laboració amb el Festival Americana de Barcelona, centrat en cinema independent nord-americà. La primera proposta és Gook, ambientada en els anomenats disturbis del 92. La pel·lícula s’inicia com una faula sobre la multiculturalitat però esdevé un drama racial a mesura l’escalada de tensions racials atrapen els personatges. 
Més informació

LIfe, Animated
Route 66 - Festival Americana. 
Dijous, 12 d'abril. Entrada gratuïta.
 
Un premiat documental emotiu, delicat i visualment poderós. Owen és un nen autista incapaç de comunicar-se amb l’exterior des dels tres anys. Un dia, per sorpresa, reacciona fent servir una frase d’una pel·lícula de Disney. A partir d’aquell moment la seva família farà servir el cinema per relacionar-se amb el seu fill.
Més informació

Don’t Think Twice 
Route 66 - Festival Americana. 
Dimarts, 17 d'abril. 21.30 h
El polifacètic Mike Birbiglia torna a la direcció per oferir un retrat d’amor al treball interpretatiu. A la pel·lícula s’envolta d’un repartiment impecable amb estrelles televisives per aconseguir una pel·lícula que ha seduït a la crítica nord-americana. Una petita joia a descobrir. 
Més informació

Llegint cinema
Cineclub Xic - Diumenge, 22 d'abril.  17 h
 
Selecció de curtmetratges d’inspiració literària o que expressen l’amor pels llibres. Amb peces com Els fantàstics llibres voladors de Mr. Morris Lessmore de William Joyce i Brandon Oldenburg; The Snowman, La sireneta, d’Ivan Aksenchuk; o Vincent, l’homenatge de Tim Burton a Edgar Allan Poe.
Més informacióJericó, el infinito vuelo de los días
Mes de la Cooperació a VicJove
Dimarts, 24 d'abril.  21.30 h
 
Construïda a partir d’entrevistes rodades al mateix poble, amb vuit dones que expliquen les seves particulars històries envoltades de paisatges únics, mambos i boleros: un calidoscopi de reflexions, veritats absolutes i imatges religioses ens mostraran una nova manera de veure i viure la vida
Més informació
 

.

Més, sobre...: cineclub vic
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016