Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Cineclub Vic. Programació març

Titular notícies

Cineclub Vic. Programació març

Divendres 9 Març 2018

Programació Cineclub Vic Març 2018

Més informació: www.cineclubvic.com

Sieranevada (Puiu, 2016)
Cineclub Vic. Dimarts, 13 de març. 21.30 h
 
En Lary es dirigeix a una reunió familiar en memòria del seu difunt pare. La trobada, però, no es desenvoluparà com estava previst: es veurà obligat a afrontar pors i fantasmes del passat i a reconsiderar el seu lloc dins de la família.

Lumière! (Thierry Frémaux, 2016)
Cineclub Vic. Dimarts, 20 de març. 21.30 h
Una experiència cinematogràfica única que és una carta oberta d’amor pel setè art. Un relat que es converteix en més que el simple anàlisi fílmic: ¡Lumière! recopila, agrupa i narra en off fins a 108 pel·lícules dels directors, analitzant el treball i estil dels cineastes a la vegada que explica les tècniques de rodatge d’un llenguatge encara per construir.

Neu i els arbres màgics
Cineclub Xic. Diumenge, 25 de març. 17 h
 
Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme, el quartet d’històries Neu i els arbres màgics ens fa somriure amb la seva tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus mons, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura.

La nit dels morts vivents 
Filmoteca. Sessió especial Julius 2018.
Dimarts, 27 de març.  21.30 h
 
La Barbara i en Johnny viatgen fins el cementiri per visitar la tomba del seu padrastre quan pateixen l’atac d’un estrany home que no parla i es mou com si anés ebri. La Barbara s’escapa i arriba a una casa aïllada. Publicació de les bases del Concurs de curtmetratges Julius 2018, dedicat a aquesta pel·lícula en motiu del seu 50 aniversari i com a homenatge al seu director.

.

Més, sobre...: cineclub vic
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016