Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Cineclub 8 1/2 de Cassà de la Selva

Titular notícies

Cineclub 8 1/2 de Cassà de la Selva

Divendres 29 Desembre 2017

Aquest divendres 29 de desembre el Cineclub Vuitimig continua el seu cicle mensual de documentals amb la pel.lícula "Les costures de la pell". Explica la història de Bharathi i la Yamuna , que viuen a Bangalore, a l’Índia, i s’han passat la vida cosint per les grans multinacionals del sector tèxtil que omplen els armaris de mig món. Com altres dones, han decidit no tenir por i lluitar per assolir un futur digne, sabent que l’únic camí per aconseguir unes condicions de treball justes passa per assumir una confrontació directa amb els seus patrons. La projecció es farà a les 9 del vespre a l´auditori de Sala Galà.

Per altra banda, el cineclub ja té a punt la programació de gener, formada per cinema infantil, documentals i el Cicle Gaudí. A l´espera de la MACCA, que tindrà lloc el primer cap de setmana de febrer, es farà el taller d´animació de plastilina el dissabte 27 de gener a la tarda  i una mostra de curtmetratges realitzats per cassanencs

Cinema infantil 
13 gener: Cars 3
20 gener: Capità Calçotets

Documental
19 gener: Antoni Martí ens presentarà les seves dues de les seves últimes pel.lícules, "El secret de l´alquimista" i "Caliu humà"

Cicle Gaudí:
21 gener: Tierra Firme

Mostra de  curtmetratges cassanencs
28 gener: No en sabem més de Josep Puigvert, Arraconat de Quim Cassà,  La roda de Mateu Ciurana i Airbag de la Divina Tramoia

.

Més, sobre...: cineclub vuit i mig
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016