Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Cineclubisme internacional al Festival L'Alternativa

Titular notícies

Cineclubisme internacional al Festival L'Alternativa

Dissabte 8 Juliol 2017

En el proper Festival de cinema independent de Barcelona L'Alternativa es lliurarà el Premi del cineclubisme internacional: El Don Quijote. Aquest premi està organitzat per la Federació internacional de cineclubs. El Festival tindrà lloc del 13 al 19 de novembre 2017

És lliurat per un jurat de 3 cineclubistes. Dues persones que provenen d'altres païssos i un jurat català.

El premi té en comptes aspectes molt cineclubistes, com donar a conèixer nous autors, un émfasi especial en les noves formes de llenguatge cinematogràfic i que elo film premiat tingui un component social en les temàtiques que ajudin a proposar un debat amb el públic despreś de les projeccions.

El jurat escollirà una millor pel·lícula dins la secció oficial de llargmetratge.

L'Alternativa aposta per la llibertat creativa, la innovació i el compromís ètic i estètic

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba aquest any a la 24a edició. Vint-i-quatre anys oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L'Alternativa té dues seccions competitives a l'Alternativa Oficials: Llargmetratges i Curtmetratges. L'Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors, Panorama de cinema nacional i programa familiar. Per la seva banda, l'Alternativa Hall ofereix hores de programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

Espais de trobada, reflexió, formació, participació i celebració

A més de projeccions, l'Alternativa Activitats proposa masterclasses, debats amb autors, taules rodones, simposis, tallers de creació per a nens i adults, i les activitats d'Escoles de Cinema. L'Alternativa Professionals organitza la 8a Jornada Professional i el 5è Mentoring Projects.


.

Més, sobre...: quijote , ficc , alternativa
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016