Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Cineclub Sala 1. Mostra de curts Vilanovins

Titular notícies

Cineclub Sala 1. Mostra de curts Vilanovins

Divendres 21 Abril 2017

5ª Mostra de Curts Vilanovins
 
El Cineclub Sala1 està preparant la cinquena edició de la Mostra de Curts Vilanovins que tindrà lloc el divendres 28 d'abril al Teatre Principal.

La Mostra és una iniciativa que s'ha anat consolidat en els darrers any i que en l'anterior edició va reunir treballs de catorze autors vilanovins. Amb aquesta activitat el Cineclub Sala1 vol facilitar l'accés al material audiovisual que es produeix a la ciutat o que produeixen els vilanovins, alhora que proporcionar un punt de trobada entre els professionals del sector.

En aquests moments, els organitzadors està buscant el material que es projectarà, totes aquelles persones que tinguin curtmetratges susceptibles de ser projectades a la Mostra es poden adreçar a info@cineclubsala1.org. Els curts poden ser actuals o antics, de ficció, documentals, experimentals, etc. L'únic requisit és que algú de l'equip del curtmetratge sigui de la ciutat i que tingui ganes de mostrar el seu treball en el marc de la Mostra.

Per a més informació 620 081 928 (Núria Claver)Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016