Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Club Cinema Castellar. Programació

Titular notícies

Club Cinema Castellar. Programació

Divendres 21 Abril 2017

Programació 2n trimestre 2017 del Club Cinema Castellar del Valles

Us presentem la programació abril-juny!

A destacar: ▶ Un munt de pel·lícules d'arreu del món i multipremiades: "Un hombre llamado Ove" (millor comèdia europea 2016), "El viajante" (Oscar 2017 a la millor pel·lícula de parla no anglesa) o "Los exámenes" (Millor Director a Cannes 2016) ▶ Un cap de setmana de cinema català amb "La Millor Opció" (ens visitarà el director Oscar Pérez) i "Incerta Glòria" ▶ La participació en el Dia de l'Associacionisme Cultural Catala el 2 de juny amb la projecció de Frágil Equilibrio (Goya al millor Documental) gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Cineclubs ▶ Propostes molt interessat del DocsBarcelona del Mes, juntament amb Cal Gorina i L'Aula d'Extensió Universitària!

Comencem el 28 d'abril!


Més, sobre...: club cinema castellar
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016