Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Convocatòria per participar com a jurat internacional FICC

Titular notícies

Convocatòria per participar com a jurat internacional FICC

Dilluns 13 Febrer 2017

FICC JURIES 2017.-  57th Krakow Film Festival.- May 28 – June 4, 2017, Kraków (Poland)
Deadline for nominations March 13th

 
Aquest premi és organitzat per la Federació Internacional de cineclubs que facilita a les diferents federacions la possibilitat de que els cineclubs participin en aquests festivals com a jurat.

Jury will watch all films selected for the international short film competition (documentary, animated and feature films with a running time of 30 minutes or less) and choose the FICC Don Quixote Prize winner.
  1. 3 Jury members, including 1 from Poland;
  2. Working language: English
  3. Type of invitation: The Festival covers: B&B SGL hotel (4 nights: May 28 – June 1), lunch vouchers, full accreditation and free entry to all festival events, up to 100 EUR refund for foreign Jury members' travel expenses.
  4. www.krakowfilmfestival.pl
El candidat que es presenta, adquireix el compromís d'assistir al festival. En cas de no ser així, haurà de proporcionar un substitut per al seu lloc al jurat del festival. També haurà d’enviar una fotografia i un cv.  Els membres del jurat han d'escriure un article en català i Anglès o Francès i portar un catàleg del festival per a la FCC.

Els criteris que es seguiran a l'hora d'escollir els membres del jurat prioritzaran aquells cineclubs i cineclubistes que no hagin participat abans o que ho hagin fet fa temps. En cas de dubtes també es donarà prioritat a aquells que hagin enviat abans la seva candidatura.

La candidatura s'enviarà al comitè de selecció de la FICC qui terminarà de decidir.

Els qui  estigueu interessats en ser un dels membres del jurat,  ompliu el formulari que trobareu a  http://www.federaciocatalanacineclubs.cat/forms/juratficc
 
 

.

Més, sobre...: quijote , ficc , krakow film festival
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016