Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Cineclub Sala 1 + Festival REC= Bon cinema

Titular notícies

Cineclub Sala 1 + Festival REC= Bon cinema

Dijous 17 Novembre 2016

El Cineclub Sala1 de Vilanova i la Geltrú enceta enguany una nova col·laboració amb el REC- Festival Internacional de Cinema de Tarragona.

Dins la seva programació regular al Teatre Principal, el proper dimarts dia 22 es projectarà la pel·lícula "In the Crosswind" (Risttuules) de Martti Helde, que va ser premi del Públic de la passada edició del REC. La sessió anirà acompanyada de la presentació de la 16 edició del festival per part de la Núria Araüna, professora de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili i programadora del Festival de Cinema Rec de Tarragona.

Tanmateix, durant la projecció es sortejarà un abonament de cinc entrades entre els assistents. Aquesta iniciativa vol donar a conèixer el prestigiós festival de cinema REC entre la població del Garraf.Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016