Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: CINECLUB MANRESA CONTINUA COMMEMORANT EL 60 ANIVERSARI

Titular notícies

CINECLUB MANRESA CONTINUA COMMEMORANT EL 60 ANIVERSARI

Dimecres 30 Març 2016

Si amb l’arribada de la primavera tens una agenda molt atapeïda i només pots venir a veure una de les nostres pel·lícules, la teva opció és clara: no et pots perdre de cap manera El hijo de Saúl, una obra mestra que ha aconseguit el que semblava impossible, la “quadratura del cercle”, copsar l’horror químicament pur dels camps de concentració nazis.

L’horror, passat i present, també serà l’eix vertebrador d’altres propostes: la faula despietada de Langosta, la radiografia clarivident de Taxi Teheran i la mirada propera i corprenedora de Syria Self Portrait.

I la indignació prendrà forma en films compromesos com Informe general II (una nova panoràmica històrica de Pere Portabella), Yes, We Fuck (sobre la sexualitat en els discapacitats) i Still The Enemy Within (un recorregut per la  mítica vaga minera anglesa dels anys vuitanta del segle passat).

D’altra banda, Amy ens lliurarà les melodies més malenconioses.

I, per acabar, un cicle sobre la comèdia ens aportarà una glopada d’aire fresc per tal que no quedem aclaparats. I així doncs, podrem gaudir de clàssics immarcescibles com El rey y yo, El quinteto de la muerte, Tu y yo i La tentación vive arriba.

A la plana del cineclub trobareu tota la informacióMés, sobre...: cineclub manresa
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016