Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Festivals :: PREMI MIQUEL PORTER A LA MACCA DE CASSÀ DE LA SELVA

Titular notícies

PREMI MIQUEL PORTER A LA MACCA DE CASSÀ DE LA SELVA

Dilluns 15 Febrer 2016

El jurat format per Joaquim Roqué del Cineclub Amics del Cinema de Ribes de Freser, l'Eloy Escudero del Cineclub Sala 1 de Vilanova i la Geltrú i  Pere Vila Barceló del Cineclub Vuit i mig de Cassà de la Selva van decidir atorgar el premi Miquel Porter del cineclubisme català al curtmetratge "Itotx", realitzat per la Companyia Divina Tramoia. El curtmetratge va ser guardonat amb el premi a millor guió, 3r premi general, premi especial Porter i Moix i premi del públic a l'edicció de 2016 del concurs de correcurts de la MACCA, organitzada pel cineclub vuit i mig de Cassà de la Selva.

El correcurts enguany proposava com a element que havia de sortir a tots els curts un totxo. El curt guanyador del premi Miquel Porter proposava una paròdia de l'invent de Steve Jobs, substituint l' Iphone per l' Itotx..

Més, sobre...: macca , cineclub vuit i mig , porter
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016