Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: EL CINECLUB MANRESA FA 60 ANYS!! FELICITATS!!!

Titular notícies

EL CINECLUB MANRESA FA 60 ANYS!! FELICITATS!!!

Dissabte 3 Octubre 2015

L'entitat manresana també aprofitarà per homenetjar Orson Welles en l'any del seu centenariRedacció , Manresa 

"Cada temporada és única i especial però aquesta que ara arriba ho serà una mica més perquè commemorarem el 60è aniversari del naixement de la nostra entitat". D'aquesta manera presenta Cineclub la programació que oferirà durant els mesos d'octubre, novembre i desembre als espais del Teatre Conservatori i la sala de la Plana de l'Om. Una programació on hi tindrà cabuda l'obra del cinesata Orson Welles, que enguany celebra el seu centenari, amb pel·lícules com "El cuarto mandamiento", "El tercer hombre" o "Sed de mal".

Durant aquest trimestre que ara comença també hi haurà lloc per les biografies musicals ("I'm not there"), per films amb una gran dosi de reflexió ("Aguas tranquilas"), per títols recents que tal com expressa la mateixa entitat "esdevindran clàssics aviat" ("Winter Sleep" o "Una paloma se posoó en una rama a reflexionar sobre la existencia") i per pel·lícules que tallaran la respiració ("Qué difícil es ser un dios").

Però les alegries cinèfiles seguiran: un al·legat humanista ("Mandarinas"); una gamberrada antisistema ("Murieron por encima de sus posibilidades"); una retaule pictòric ("Mr. Turner"); una mostra de cinema de dones ("Rastres de sàndal" i "Cartes a Maria"); propostes compromeses ("El gran vuelo" i "Les costures de la pell") i, per a arrodonir-ho, els imprescindibles col·loquis i les noves propostes del Documentals del mes.Més, sobre...: cineclub manresa
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016