Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Festivals :: EN XAVIER CAIRÓ, DEL CINECLUB DIÒPTRIA DE FIGUERES JURAT INTERNACIONAL AL FESTIVAL DE LOCARNO

Titular notícies

EN XAVIER CAIRÓ, DEL CINECLUB DIÒPTRIA DE FIGUERES JURAT INTERNACIONAL AL FESTIVAL DE LOCARNO

Dimarts 14 Juliol 2015

La Federaciò catalana de cineclubs ès membre de la Federació internacional de cineclubs i participa dels jurats FICC que atorguen el premi Quijote en diversos festivals. En l'actual edició del Festival de Locarno, el company Xavier Cairò acompanyarà Sara Cereghetti de Suïssa i Tea Gabidzashvli de Georgia.

Xavier Cairó ès membre del Cineclub Diòptria de Figueres des del 2003 i de l’Ateneu Cultural Patronat de la Catequística des del 2011, en funcions de programador i tresorer. Ha participat com a Jurat en dues edicions de la MACCA (Mostra d’animació i de curts de Cassà de la Selva). També ha format part com a vocal de la junta directiva de la Federació Catalana de Cineclubs.

..

Més, sobre...: ficc , quijote , locarno , xavier cairó
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016