Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: CINECLUB CENTRE DE LECTURA DE REUS. MEMÒRIA 2014-2015

Titular notícies

CINECLUB CENTRE DE LECTURA DE REUS. MEMÒRIA 2014-2015

Dimecres 29 Abril 2015

Com en les darreres temporades, hem dividit la programació en dos blocs. La programació estable dels divendres al Teatre Bartrina i la programació de cicles alternatius a la sala d’actes: un a la tardor de 2014 i un altre a l’hivern de 2015.

Pel que fa a la programació estable dels divendres al Teatre Bartrina, aquesta temporada es va iniciar el 26 de setembre de 2014 i es va acabar el 17 d’abril de 2015. El nombre d’espectadors ha estat de 1.319, dels quals gairebé la meitat han estat socis i l’altra meitat no socis.

Hem seguit el criteri de selecció de temporades anteriors, és a dir, programar els films que no tenen cabuda o amb poc ressò a les sales comercials de la nostra ciutat, sempre en versió original amb subtítols. Les pel·lícules més vistes d’aquesta temporada han estat La isla mínima, Molière en bicicleta i Es fa de dia a Edimburg.

Aquesta temporada hem continuat apostant per l’edició de fitxes per a cada projecció. La confecció de les fitxes l’ha feta Marcel Banús i el disseny de fitxes i tríptics els quals, a partir de gener de 2015, han canviat de formati s’ha fet un únic full amb la programació del Bartrina i la de la sala d’actes, ha estat realitzat per Jom Pàmies.

Del 8 d’octubre de 2014 al 17 de desembre de 2014 es va dedicar un cicle monogràfic al segle de 1714. Les pel·lícules programades foren Tom Jones, Barry Lyndon, Casanova, El contracte del dibuixant, Tots els matins del món i Quills. La mitjana d’assistència fou de 60 persones per sessió.

El cicle d’hivern de 2015 es va dedicar a cinema i premsa i un dia abans de la primera projecció del cicle va inaugurar el cicle el periodista i escriptor Manuel Cuyàs amb una brillant conferència. Les projeccions van tenir lloc des del 14 de gener de 2015 al 25 de març de 2015 i foren Lluna nova, El gran carnaval, El quart poder, Primera plana, L’any que varem viure perillosament i Truman Capote. La mitjana d’assistència fou de 80 espectadors per sessió.


Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016