Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: PROPERA PEL·LÍCULA DEL CICLE "PER ESTRENAR" :"JOVEN Y ALOCADA" (XILE)

Titular notícies

PROPERA PEL·LÍCULA DEL CICLE "PER ESTRENAR" :"JOVEN Y ALOCADA" (XILE)

Divendres 27 Juny 2014

Hi ha pel·lícules de qualitat, presents a festivals internacionals de prestigi que no s’estrenen a les sales comercials, i que fins i tot han estat premiades. Des de la Federació Catalana de Cineclubs, amb la complicitat de diversos cineclubs, Proposem un circuit per aquests títols inèdits i sense estrena comercial a Espanya, i que es presentarien en exclusiva, en versió original subtitulada.  Amb una freqüència d’un film cada trimestre, aquests cineclubs es comprometen a projectar les primeres quatre pel·lícules del projecte, amb la convicció d’anar sumant punts d’exhibició.
 
http://perestrenar.blogspot.com.es/

JOVEN Y ALOCADA, 92 min, Xile, 2012.
Directora: Marialy Rivas; Productor: Juan de Dios Larraín, Pablo Larraín;
Intèrprets Alicia Rodríguez, María Gracia Omegna, Felipe Pinto, Aline Kuppenheim.
 Daniela és una noia de 17 anys, crescuda en el si d’una família estrictament Evangèlica. De natura rebel, i assetjada per la culpabilitat cristiana, intentarà seguir el ‘camí correcte’ després de ser descoberta com una ‘fornicadora’ pels seus sorpresos pares. En el seu camí cap a la salvació descobrirà un obstacle devastador que no li permetrà assolir la seva desitjada harmonia espiritual: la irrupció del seu primer amor homosexual, que li durà a la descoberta de la seva llibertat sexual, irreconciliable amb les ordres d’una societat regida per la religió.Basada en el blog d’una adolescent xilena, presenta un xoc brutal entre els irreconciliables mons de la continua voluntat d’experimentació i risc juvenil, i la sobreprotecció paternal i social. Mons en el qual Daniela navega d’una peculiar i divertida forma.
 
·         Premi al Millor Guió a Sundance, tot un impacte a la Secció Generation de la Berlinale 2012.
·         Festival de La Habana: Secció Operes Primes a concurs 2012
·         Festival Internacional de Cine de San Sebastián. Premi LGTBI 2012
·         Premi del Públic al REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona 2012
·         Festival de cine lationamericano de Toulusse. Premi del Públic 2013
 
Després de triomfar al REC, JOVEN Y ALOCADA va formar part del programa especial GIRLS ON FIRE, que va ser el Focus In del REC 2012. GIRLS ON FIRE va girar per diverses institucions de l’estat espanyol com La Casa Encendida, Centro Niemeyer (Avilés), La Alhondiga de Bilbao, etc. 

Més, sobre...: per estrenar , joven y alocada
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016