Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: CINECLUB MANRESA. PROGRAMACIÓ MARÇ - ABRIL - MAIG

Titular notícies

CINECLUB MANRESA. PROGRAMACIÓ MARÇ - ABRIL - MAIG

Divendres 28 Febrer 2014

La dona, la memòria i el compromís monopolitzen la majoria de les pel·lícules que t’oferirà la programació primaveral del Cineclub Manresa.
Podrem gaudir finalment d’una de les obres majors més captivadores, esquinçadores  i profundes dels darrers temps: La vida de Adèle. Absolutament imprescindible.
Hi hauran molts més retrats femenins de primer ordre: els dos títols (Fe i Esperanza) que tanquen l’admirable trilogia Paraíso, Barbara i Camille Claudel 1915.
La visió crítica de la nostra realitat més propera es concretarà amb la mexicana Heli (premiada a Cannes),  la italiana La Pequeña Venecia i la japonesa  De tal padre, tal hijo.
I la ració de cinema documental estarà ben representat amb testimonis com Rafea i el sol,  OMG. Organisme modificat genèticament i Lloga una família, SA.. El mateix gènere també ens servirà per apropar-nos a fenòmens culturals amb títols com Moustaki comme Ulysse i La història d’un teatre lliure.
La nostra entitat també ha programat, dins de l’espai Aules de Cultura, el curs  “Llums i ombres de la memòria, una mirada des de la cinematografia”, que es complementarà amb un cicle farcit de “delicatessen”: Fresas salvajes (Bergman), Mulholland Drive (Lynch), Amarcord (Fellini) i Érase una vez América (Leone).
Ja ho saps, prepara l’agenda...un allau de cinema de molts quirats està a punt d’arribar!

Aquí podreu trobar la programació


Més, sobre...: cineclub manresa
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016