Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: PREMI NACIONAL DE CULTURA AL CENTRE DE LECTURA DE REUS

Titular notícies

PREMI NACIONAL DE CULTURA AL CENTRE DE LECTURA DE REUS

Dijous 10 Octubre 2013

Dins de l'entitat premiada tenen cabuda les activitats del Cineclub del Centre de Lectura de Reus.

El Centre de Lectura de Reus ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Cultura 2013 per la seva trajectòria i la feina feta al llarg dels seus 154 anys d'història al servei de la cultura i la societat reusenca i catalana. El Centre suma la naturalesa patrimonial per la conservació i difusió dels seus fons bibliogràfics i la voluntat de generar dinàmiques amb una programació d’activitats rica i plural, a més de participar en projectes experimentals de caràcter didàctic. Aquest passat dimarts dia 7 d’octubre va ser lliurat el guardó en un acte celebrat al Saló del Tinell de Barcelona, va recollir el premi l’actual president de l’entitat Xavier Filella Fargas, qui va estat acompanyat pel director del Teatre Lliure i soci de l’entitat, el reusenc Lluís Pasqual. Els premis Nacionals de Cultura estant organitzats pel Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CONCA).


Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016