Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: JUSTIN MOLOTNIKOV PRESENTARÀ A CATALUNYA LA SEVA PEL·LÍCULA GUANYADORA D'UN BAFTA AL MILLOR FILM 2012

Titular notícies

JUSTIN MOLOTNIKOV PRESENTARÀ A CATALUNYA LA SEVA PEL·LÍCULA GUANYADORA D'UN BAFTA AL MILLOR FILM 2012

Divendres 2 Novembre 2012

Hi ha pel•lícules de qualitat, presents a festivals internacionals de prestigi que no s’estrenen a les sales comercials. Amb tot, no interessen als distribuïdors comercials, i conseqüentment no tenen l’oportunitat d’arribar al públic. Des de la Federació Catalana de Cineclubs, amb la complicitat de diversos cineclubs, Proposem un circuit per aquests títols inèdits i sense estrena comercial a Espanya, i que es presentarien en exclusiva, en versió original subtitulada. Després de "20 sigarette" i "La vida util" arriba "Crying With Laughter". El director, vingut especialment des de Escòcia fara un tour per les següents sales:

DIUMENGE 4 NOVEMBRE: CINECLUB MANRESA. Teatre Conservatori. 18,30h
DIMARTS 6 NOVEMBRE:  CINECLUB VIC. Espai ETC. 22,00h
DIMECRES 7 NOVEMBRE: FILMOTECA DE CATALUNYA. Sala Laya. 19,00
DIJOUS 8 NOVEMBRE : CINECLUB DIÒPTRIA. CAT Cinemes. 22,30h

CRIYING WITH LAUGHTER

Direcció : Justin Molotnikov; Guió : Justin Molotnikov; Producció : Claire Mundell, Rachel Robey, Alastair Clark; Comp. Prod : Frisky Films (Edinburgh), Synchronicity Films Ltd. (Glasgow), Wellington Films (Nottingham): Fotografia : Martin Radich. Intèrprets : Stephen McCole, Malcolm Shields, Andrew Neil, Jo Hartley, Laura Keenan
Any : 2009; Nacionalitat : UK; Durada : 93 min.
“Això ha de ser una broma pesada” diu el monologuista Joey Frisk sobre les seves pròpies aventures. I es converteix en la frase que defineix la pel•lícula. Joey Frisk, còmic professional, vividor i amant de la festa, a mig camí entre triomfar del tot i caure al pou, viurà una setmana infernal en veure’s involucrat en un crim. Tot just quan una agent yankee va a visitar-lo per a veure el seu show còmic, que és la mateixa setmana en la qual la seva ex-esposa li vol llevar la custòdia de la seva filla, el llogater el vol fotre fora del seu apartament i un misteriós company d'escola reapareix a la seva vida per a detonar tota la situació, fins a dur-la a uns nivells de tensió poc esperats a l'arrencada de la pel•lícula. Filmada als voltants d'Edimburg, amb unes localitzacions espectaculars, aquesta sarcàstica tragicomedia es fonameta en una gran actuació i un guió meticulós i mil•limetrat.

Bafta a la Millor Pel•lícula al Edimburgh International film Festival on també ha estat nominada a Millor Actor i Millor Guió


Justin Molotnikov
Director i guionista. A finals dels anys 90 va rodar alguns curts però la seva trajectòria sempre s'ha centrat en el mitjà televisiu. L'any 1999 va rodar la TV movie Mis padres son marcianos, que li va valer una nominació als BAFTA infantils del Regne Unit. Ha treballat en les sèries Shoebox Zoo (2004-05), Taggart (2007), High Times (2008), Merlin (2011-12) i Shameless (2012). L'any 2009 va rodar Crying with Laughter, pel·lícula que l'ha situat al panorama cinematogràfic dels Estats Units. La forta empremta de la cinta li ha permès tirar endavant Blood Water.

Aquest és un projecte "PER ESTRENAR"

Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016