Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Festivals :: BASES CORRECURTS 2012. MACCA 2012. CINECLUB VUIT I MIG DE CASSÀ DE LA SELVA

Titular notícies

BASES CORRECURTS 2012. MACCA 2012. CINECLUB VUIT I MIG DE CASSÀ DE LA SELVA

Divendres 13 Gener 2012

1. El VII concurs Correcurts 2012 està inclòs en les activitats conjuntes de la MACCA 2012 (Mostra d´Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva), que tindrà lloc del 3 al 5 de febrer de 2012.

2. Pot participar-hi qualsevol persona o grup amb inscripció prèvia. Per inscri-ure’s cal trucar al telèfon 649 220 843 o enviar un correu electrònic a info@vuit-mig.com o cbrucet@yahoo.es indicant el nom, adreça i telèfon.

3. El període d’inscripció finalitzarà el dia 2 de febrer de 2012.

4. Una vegada inscrits, els participants hauran de recollir un dvd que l’organ-ització els facilitarà el dia 4 de febrer, de 9 a 11 del matí al Centre Recreatiu (plaça de la Coma, 11, Cassà de la Selva, Gironès).

5. Cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per al rodat-
ge.

6. Els participants disposaran de 24 hores per a rodar i muntar (si escau) un film d’una durada màxima de 2 minuts inclosos els crèdits.

7. El tema dels Correcurts és lliure, tot i que hauran de ser filmats dins el ter-me municipal de Cassà de la Selva en el cas de les escenes exteriors.
A més, l’organització facilitarà als participants un element o motiu que haurà de ser present a la història. El motiu podrà ser protagonista o no, però haurà de tenir una relació directa amb el film, ja sigui a través del guió o de les imatges. El film podrà ser manipulat de forma digital o informàtica.

8. El dvd s’haurà de retornar de 10 a 12 del matí del dia 5 de febrer al Centre Recreatiu (plaça de la Coma, 11, Cassà de la Selva, Gironès).

9. En funció dels Correcurts presentats, es podrà realitzar una selecció prèvia de les obres.

10. Els Correcurts seleccionats es podran veure el mateix dia 5 a partir de les 7 de la tarda al Teatre Municipal Puig d'Arques.

11. Els Correcurts guanyadors es donaran a conèixer un cop finalitzada la pro-jecció.

12. Els dvd’s de les obres presentades romandran a l’arxiu de l’organització.

13. L’organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o de la cultura.

14. Les decisions del jurat seran inapel•lables.

15. El premi al millor Correcurt serà de 600 €, el segon, de 300 €, i el tercer premi, de 100 €. Hi haurà trofeus per al millor guió i premi per a la millor inter-pretació. També hi haurà el Premi MIQUEL PORTER I MOIX de 300 € atorgat per un jurat format per 3 cineclubistes catalans.

16. Els Correcurts seleccionats, ja sigui en la seva totalitat o no, podran ser utilitzats per a la difusió de la mostra als mitjans de comunicació. També podran ser projectats en altres activitats organitzades pel Cineclub 8 ½.

17. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les seves bases.


Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016